Author Topic: a new warrior kit  (Read 6835 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline arus

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
    • Email
a new warrior kit
« on: April 01, 2012, 04:44:35 PM »
I want create a warriors kit, with the ability of cast wizard spells, but how can I add the button of spell in the down bar ?

Offline Faboba

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: +0/-0
  • Gender: Male
  • Lord of my particular Ring
    • View Profile
    • Email
a new warrior kit
« Reply #1 on: April 01, 2012, 04:46:45 PM »
I read on another thread that the buttons to use was hard-coded into the exe and couldn't be changed.

Maybe just make it listed under 'ranger' but give it abilities similar to a fighter?
Faboba
"I'm not suffering from madness - I enjoy every minute of it."

Offline Lone_Wolf

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
    • Email
a new warrior kit
« Reply #2 on: April 01, 2012, 05:05:44 PM »
Try an bard kit, rangers are only having access to the priest/druid  domain not the mage's

Offline arus

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
    • Email
Re: a new warrior kit
« Reply #3 on: April 01, 2012, 05:39:01 PM »
k thx

Offline Lone_Wolf

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
    • Email
a new warrior kit
« Reply #4 on: April 01, 2012, 05:40:41 PM »
No problem

Offline DragoonKnight12

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
  • Karma: +0/-0
  • Gender: Male
    • View Profile
    • Email
Re: a new warrior kit
« Reply #5 on: April 01, 2012, 08:30:40 PM »
But you'll need to utilise a script to disabl the bardsong ability.

P.S. Utilise: A bigger versionn of "Use". Gottta love it!
If Tin Whistles are made of Tin, what are Foghorns made out of?

Offline Iconius Rathmor

  • Retired Modder
  • Newbie
  • *****
  • Posts: 13
  • Karma: +0/-0
  • Gender: Male
    • ICQ Messenger - 122172026
    • View Profile
    • Email
Re: a new warrior kit
« Reply #6 on: April 01, 2012, 08:31:47 PM »
Actually you don't need a script to disable the bard song.  Just make an innate ability with the change bard song effect (in IEEP) and add it to your CLAB file at level one.